Nu är vår nya föreningslokal bokningsbar!

Äntligen kan vi starta bokningen av vår nya föreningslokal. Du kan boka den för aktiviteter över dagen eller så kan du boka den om du får gäster. Den har övernattningsmöjligheter för fyra personer, kök, badrum och en vardagsrumsdel.

Som ni förstår så är det viktigt att vi sköter oss i allt kring lokalen och därför har vi satt upp lite regler som är superviktiga att ni följer. Det är obligatoriskt att ni som hyr lokalen är insatta i reglerna.

  1. Lokalen bokas på här på vår hemsida via bokningssidan eller med tagg på skärmarna utanför tvättstugorna.
  2. Hyra per bokningstillfälle: 300 kr. OBS! Betalning måste ske i förskott för att få tillgång till lokalen. Swisha till nummer: 123-3232709
  3. Lokalen får endast bokas och hyras av medlemmar i BRF Staven.
  4. Lokalen får inte nyttjas för permanentboende.

Föreningslokalen är möjlig att boka alla dagar i veckan. Tiden som gäller för det bokade tillfället är från klockan 14:00 den bokade dagen till klockan 12:00 dagen efter. Det är möjligt att boka lokalen flera dygn efter varandra vid samma bokningstillfälle.

Ordningsreglerna för lokalen hittar ni på bokningssidan.

 

Posted in Uncategorized.