Bokning

Tvättstuga

BOKNINGSLÄNK

Efter inloggning visar skärmen en översikt för den aktuella veckan och det aktuella bokningsobjektet. Veckan som visas kan bytas med pilarna i övre delen av fönstret och bokningsobjektet som visas väljs i den vänstra delen av fönstret.

Ett pass bokas eller avbokas genom att klicka på det och därefter bekräfta valet. Under Mina bokningar finns en översikt av alla bokade pass.

Grönt Passet är ledigt. Orange Passet är bokat av dig. Vit Passet är bokat av någon annan. GRÅ Maximum antal bokningsbara pass är gjorda för perioden.

Objektet Tvättstuga kan totalt bokas 3 gånger på 1 dag. 3 pass kan vara bokade åt gången och kan bokas upp till 31 dagar i förväg.

Objektet Grovtvätt kan totalt bokas 3 gånger på 3 dagar. 3 pass kan vara bokade åt gången och kan bokas upp till 31 dagar i förväg.

Objektet Relax kan totalt bokas 2 gånger på 31 dagar. 1 pass kan vara bokat åt gången och kan bokas upp till 31 dagar i förväg.

Under det bokade passet används taggen i nyckeln på läsaren för att låsa upp dörren in till relaxen.

Inloggning till bokningstavlor

Inloggning görs med avläsning av den blåa markeringen på nyckel vid symbolen på bokningstavlan, varpå bokningssidan automatiskt öppnas.

Inloggning till internetbokning

För att aktivera internetbokning gå till tavlan och logga in.

Tryck på inställningar sedan ändra epost, skriv sedan in er epost och tryck på OK.

Tryck på inställningar igen sedan ändra lösenordet, skriv in ett lösenord minst 4 tecken och en bokstav tryck sedan på OK.

Tryck på länken nedan och logga sedan in med användarnamn och lösenord.

 

Relax

Vår relaxavdelning med bastu, bubbelpool och solarium kommer också gå att boka via detta system. Detta kommer i steg 2.

 

Gemensamhetslokaler

Våra gemensamhetslokaler finns på Restalundsvägen 79. Där finns ett övernattningsrum med pentry, en bastu med dusch, solarium med relax. Bastu och dusch är gratis för medlemmar i föreningen men övernattnings­rummet kostar en liten slant som går till sånt som slits t.ex. porslin, möbler mm. För bokning av detta se trapphusinfo. Vi har ett projekt som innebär att vi skall flytta vår gemensamhetslokal till Restalundsvägen 77. Mer info kommer på framsidan.