Ändring av lokal för Extrastämman

Vi är tvungna att byta lokal så Extrastämman kommer att vara samma tid och datum fast i Eklundaskolans matsal där vi brukar ha våra årsstämmor.

OBS! Anmälan till Extrastämman behövs inte. Fyll i fullmakten om ni själva inte kan komma! Skriv vem ni ställer fullmakten till och vad rösten ska vara. Ja eller nej till nya balkonger.

Extrastämma om balkonger 9 september 18.00

Som ni kanske har sett har vi bjudit in till ett informationsmöte/extrastämma den 9 september 18.00 i Eklundaskolans matsal.

Det vi skall prata om är hur vi ska göra med våra balkonger framöver. Våra balkonger har ett underhållsbehov då de stått i 30-35 år. Vissa balkonger har betongen redan börja lossna från. Vi måste som förening underhålla dem och det kommer kosta en slant. Ett förslag är att vi när vi ändå ska göra något göra större balkonger. Därför har vi i styrelsen gjort ett förslag som vi har haft ute hos flera balkongföretag. Efter att ha jämfört olika förslag och fått in offerter har vi valt att gå vidare med Arboga-företaget TBO-Haglinds. De kommer även att komma på extrastämman och svara på era frågor.

För att vi ska kunna komma vidare måste vi kalla till en extrastämma där alla närvarande får rösta om hur vi ska göra. Ja eller nej till nya balkonger.

Vi har satt upp en bild på ett förslag i trapphusen som ni alla kan kolla på. Bifogar den här också.

Använd kontaktformuläret eller kom på extrastämman om ni har frågor.

 

Brf Staven Örebro1