Glöm inte årsstämman!

Här kommer en liten påminnelse om årsstämman nu på torsdag kl 18.30.

Har ni inte möjlighet att komma får ni väldigt gärna fylla i den fullmakt som ni fick i era brevlådor. Har ni slarvat bort den kan ni kontakta oss så får ni en ny skickad till er via mailen.

Ni behöver inte skriva den på en person om ni vill utan det räcker med att lämna den blank så fördelar vi ut den på de närvarande på stämman. Man får max ha en fullmakt på sig så därför är det bättre att vi fördelar dem på plats.

Vi ses!

Välkomna till årsstämman!

Välkomna till Brf Stavens årsstämma 2015!

Torsdagen den 26 november, kl 18.30 i Eklundaskolans matsal

Denna gång tar vi även upp frågan rörande nya balkonger. Efter det att vi hade vår Extrastämma har vi gått vidare och sammanställt lite information som ni alla kanske har sett.

Kan ni inte komma själva får ni väldigt gärna fylla i fullmakten och rösta där. Glöm inte att skriva på den vem ni ger fullmakten till samt att det är TVÅ frågor vi har att ta upp. Alla 141 st lägenheter måste få tycka till och svara ja eller nej så efter stämman kommer vi knacka dörr och informera er samt fråga hur ni ställer er till dessa frågor. Kommer ni på stämman eller fyller ni i fullmakten kommer vi naturligtvis inte behöva kontakta er i efterhand då ni redan gett er svar.

Efter mötet bjuder vi på lite förtäring!

Har ni frågor kring detta är ni väldigt välkomna att kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan.