Mer om parkeringsavgiften på Restalundsvägen

Nu har vi äntligen fått svar från kommunen vad taxan kommer bli och när det börjar gälla.

Måndag till Fredag, 8-18 kommer det att kosta att stå på Restalundsvägen och Eklundavägen. Taxan kommer vara den lägsta, 2 kr/timme.

Detta kommer börja gälla från och med årsskiftet säger de vidare.

Parkeringsavgift på Restalundsvägen

Som ni säkert sett har kommunen satt upp parkeringsautomater på Restalundsvägen. Tyvärr har vi inte fått någon information om detta så vi vet inte vad det kommer att kosta och från och med när de kommer igång. Får vi någon mer info får ni veta det här.

Fortsättning balkongerna…

Väldigt roligt att så många dök upp på årsstämman. Det märks att balkongerna är en het fråga. Sammanfattningsvis så röstade 49 personer JA och 2 personer NEJ på fråga 1. På fråga 2 röstade 47 personer JA och 2 personer NEJ.

Det var alltså fler än 2/3 av de närvarande på stämman som röstade ja vilket betyder att arbetet går vidare för oss i styrelsen. Alla 141 stycken boende måste få säga sitt och rösta ja eller nej.

Nästa steg är att vi kommer gå ut med en ny lapp som man kommer kunna säga ja eller nej på. Steget efter det blir att vi får knacka dörr på de som inte lämnat in någon lapp för att få ett svar. När allt detta är gjort kommer vi sammanställa resultatet och göra en skrivelse till Hyresnämnden. De som röstat nej kommer bli kallade till en förhandling där.

Håll utkik här på hemsidan om vad som händer framöver.

Taggar på våra portar på gång!

Vi har ett tag testat kodlås och taggar till våra entrédörrar i B-huset. Det har fallit ut väl så nu har vi fattat beslut om att installera samma system på de övriga två husen. Portarna kommer alltså vara låsta dygnet runt och man kan antingen använda en tagg eller knappa in en fyrsiffrig kod.

Jobbet kommer vara klar inom vilken vecka som helst!