Förtydligande taggar

Vi vill bara förtydliga att de taggar ni fått tidigare när ni ville ha tillgång till B-huset även fungerar till A- respektive C-huset nu när det nya låssystemet kommer igång.

Vi var inte helt tydliga med det på lappen vi skickade ut till er.

Städningen i vår förening

Som ni kanske vet sedan tidigare så har vi upphandlat ny städentrepenör. Företaget som fick det nya uppdraget heter Städarn. Avtalet sträcker sig ett år.

De kommer naturligtvis städa överallt men våra trapphus kommer de städa på fredagar.

Har ni synpunkter på städningen, kontakta oss i styrelsen via formuläret här ovan.

Taggar till portarna

Under vecka 7 kommer systemet med taggar till våra portar komma igång skarpt. När det väl är gjort kommer portarna vara låsta dygnet runt. För att komma in behöver ni en tagg eller en kod.

För några år sedan införde vi ett taggsystem i B-huset. Då kunde boende i A- respektive C-huset kvittera ut taggar till B-huset för att komma åt grovtvättmaskinerna. Dessa taggar kommer fungera även i detta system.

Vi kommer komma ut med information i brevlådorna om vilken koden är. Var rädd om den och dela inte ut den till för många.

Har ni inte tillräckligt med taggar kan ni kontakta styrelsen via formuläret eller så kan ni höra av er till vice ordförande Emil direkt. Kontaktuppgifter finns i trapphusinfon. Eller så använder ni er av formuläret på hemsidan för att kontakta oss.

Hissen i 91:an – Uppdatering

Nu har Hisscentralen lyckats reparera hissen så den fungerar nu igen.

Vi i styrelsen håller just nu på med att jämföra anbud som vi fått in rörande att modernisera våra hissar. Inget är bestämt ännu utan vi jobbar på det.

 

Hissen i 91:an ur funktion

Vi har ju haft problem med hissen i 91:an ett tag. Hissreparatörer har reparerat den flera gånger men den går sönder igen. Nu var det dags igen.

Därför ska vi i styrelsen kika på om vi ska ta och byta ut hela hissmaskineriet. Det kostar ju att reparera hela tiden också.

Under tiden kommer tyvärr hissen i 91:an vara ur funktion. Vi återkommer med mer info här på hemsidan.