Äntligen! Nya balkonger är på gång.

Idag fick vi svar från byggnadsnämnden. De har godkänt vår bygglovsansökan angående balkonger. Nu ligger bollen hos styrelsen och vi kommer starta projektet så snart som möjligt. Håll utkik här på hemsidan, mer information kommer.

Cykel- samt hobbyrumsröj

Som ni kanske sett på våra portar kommer vi under våren göra en cykel- och hobbyrumsröjning. Här kommer infon i korthet:

För att våra cykelförråd inte ska bli överfulla gör vi nu en cykelrumsrensning. Märk upp era cyklar med de klisterlappar ni fått i era brevlådor. Saknar ni lappar kan ni kontakta oss i styrelsen. Uppmärkningen ska ske senast 31 mars 2017. Detta gäller både cyklar i cykelrummen men även de som står utomhus i våra cykelställ. Ej uppmärkta cyklar kommer att fr.o.m. 3 april 2017 forslas bort och förvaras under en period på 6 månader. Kontakta oss i styrelsen om du vill hämta föremål som forslats bort.

Gällande hobbyrummen så börjar vissa av dem vara överfulla och användas som förråd. Vi ber er därför att plocka bort saker ni vet om att ni har där. Mellan den 19 april och 3 maj kommer vi låsa hobbyrummen för att kunna rensa ut dem. Det som finns kvar den 3 maj kommer forslas bort av Egeryds.

Vad ska vi göra med våra lokaler?

Som ni fått information om har vi två större lokaler som står tomma. Ikväll den 2 mars kl 18.00 träffas vi och går igenom de bägge lokalerna. Ni får väldigt gärna komma med idéer om vad vi skall göra med dem. Antingen kan ni komma ikväll eller så kan ni skicka ett mail till oss i styrelsen.