Sommarhälsningar från styrelsen + lite info!

Vi i styrelsen önskar er alla en härlig sommar! Hoppas att den fortsätter vara lika bra som den varit hittills! Det kommer inte hända jättemycket nu under sommaren men vi vill ändå passa på och informera lite om några punkter:

  • Tänk på grillningsförbudet på balkongerna samt i pergolan! Vi har avsedda grillplatser som vi vill att ni använder.
  • På tisdag nästa vecka (3 juni) har vi en garantibesiktning på våra balkonger. När den är klar kan vi äntligen lägga balkongprojektet till handlingarna.
  • Återställning grönytor: Inom kort kommer Egeryds att göra fint under våra balkonger. Vi kommer ha singel under dem med kantstål mot gräsmattan.
  • Vi vet att det varit lite strul med Egeryds nya faktureringssystem. Vissa av er har inte fått ut några månadsavier. Missar ni någon vill vi att ni återkopplar det till Egeryds omedelbart. Ett tips kan vara att skaffa autogiro. Då behöver ni inte tänka utan månadsavin dras automatiskt varje månad. Blankett till det finns på hemsidan.

 

Kallelse extrastämma – torsdag 28 juni kl 17.00

Härmed kallar vi er till en extrastämma den 28 juni kl 17.00. Vi kommer vara i källarlokalen på gaveln Restalundsvägen 77 (gamla Örebro solskydd).

Extrastämman rör ändring av våra stadgar. Lagen om ekonomiska föreningar har ändrats vilket påverkar våra stadgar. Det innebär ändringar i §12, §20 samt §23.

Förslag på kompletta stadgar som vi ska ta beslut om finns att läsa här: Förslag till stadgar

Ändringarna är markerade, ny text är överstruken med gult och den gamla texten är genomstruken.