Grovsopslämning 13-17 maj

Vi har bokat en container som kommer ställas på gården mellan B- och C-huset mellan 13-17 maj. Det kommer vara lappat på den vad som får slängas där och inte. Kolla där först så att ni inte bär dit saker som inte kan slängas där.

Översyn grönytor + förvaltning

Vi har inte skrivit här så mycket på ett tag men det beror på att det inte hänt så mycket. Men nu har vi lite att informera om.

Dels har vi sett över all vår förvaltning och det jobbet resulterade i att Egeryds även fortsättningsvis har den ekonomiska och tekniska förvaltningen. Den yttre skötseln har däremot gått till Trädgårdstjänst. Från 1 maj tar de över den biten. Det är trädgårdsskötsel, snöröjning etc.

Det andra vi har att informera om är att vi nu startar ett jobb att förnya våra grönytor lite. Vi har inte gjort något åt dem på 15 år så det var dags att vi gjorde något. Efter en upphandling så gav vi det förtroendet till Trädgårdstjänst. De har i dagarna börjat det jobbet. Det kommer bli varierad grönska med japansk körsbär, magnolior, ungerska syrener mm.