Uppdatering över våra projekt

Vi vill börja med att önska er alla en härlig sommar!

Vi har lite projekt på gång som vi tänkte informera om:

  • Grönytorna: Detta jobb är nu färdigt och Trädgårdstjänst har nu fått i uppdrag att vattna så att vi håller liv i planteringarna. De har också bättrat på gräsytorna på våra gårdar så där är vi tacksamma om ni inte kliver på innan gräset har tagit sig.
  • Byte av låssystem: Vi har ju haft vårt låssystem ett tag nu och vi i styrelsen känner att det är lite väl många nycklar på vift nu och vi har också haft ett gäng inbrott i förråden som inte är bra. Därför kommer vi byta till ett system som heter iLoq. Det är ett digitalt låssystem som gör att säkerheten kommer höjas betydligt i vår förening. Det blir inte längre ett problem med nycklar som tappas bort eller kommer på vift. Mer information kommer men på den här sidan kan ni läsa lite själva: https://www.iloq.com/sv/losningar/bostadsfastigheter/
  • Digital tvättstugebokning: Vi tänker i höst införa ett digitalt tvättstugebokningssystem. Då kommer ni slippa behöva gå ner i källaren för att titta om det finns några lediga tvättider. Det kommer dels finnas en bokningspanel vid varje tvättstuga men man kommer även kunna boka från valfri dator, surfplatta eller mobil.

Detta är lite av de saker som vi har på gång. Mer info kommer på denna plats efter sommaren.