Styrelseinfo – Oktober

Här kommer en liten rapport från oss i Styrelsen.

Eltariffer: Ingen justering denna månad utan de ligger kvar på samma nivåer som tidigare.

Fjärrvärme: Som vi skrev förra gången kommer Eon att höja avgiften mot oss med 15%. I ett led att spara energi har vi i föreningen bytt termostaterna på alla element i publika utrymmen. Det som återstår är att göra det i alla våra lokaler som hyrs ut. Detta kommer göra att vi sparar en peng i värmekostnad.

Budget: Vi i styrelsen har tillsammans med vår ekonomiska förvaltare satt en budget för nästa år. Som ni alla märkt av har allting blivit dyrare och vi ser ju klart detta på el och värme bland annat. Dock kommer vi behöva göra en liten avgiftshöjning. Mer info kommer om detta. Det gör i alla fall att vi kommer att hamna i balans på året om allt går väl.

Vattenrenare: Vi har installerat en vattenrenare i vår undercentral. Den kommer rena vattnet som cirkulerar i våra element och göra att det blir bättre flöden i dem samt att man inte kommer behöva lufta elementen.

Lokaler: Nu finns det åter lediga lokaler i föreningen. Är ni intresserade av att hyra eller känner någon som vill får ni väldigt gärna höra av er till styrelsen eller vår förvaltare Egeryds.

Solceller: Arbetet med att ta in offerter pågår.

Styrelsearbete: Vi har en person som slutar i Styrelsen så är ni intresserade av att vara med får ni gärna kontakta oss i Styrelsen så kan vi berätta för er hur det är att vara med i en styrelse. Det är suppleanter som det rör i första hand. Vill ni vara med och påverka samt vara med i ett skönt gäng får ni väldigt gärna kontakta oss.

Årsstämma: Mer info kommer men ni kan redan nu boka in 24 november kl 18.00 i kalendern. Vi kommer vara i vår samlingslokal.

Vi har slutbesiktning av balkongerna den 28 november 13:00. Det är 5 år sen vi installationen utfördes. Besiktningen gäller endast balkongen, inte inglasningen! Har ni synpunkter, problem hör gärna av er! Se infoblad i trapphus. Vi vill titta på så många balkonger vi kan.

Påminnelse att vi har källsortering i föreningen!

Tänk på att spara energi!