Styrelseinfo – November

Här kommer en liten rapport från oss i Styrelsen.

Eltariffer: Ingen justering denna månad utan de ligger kvar på samma nivåer som tidigare.

Fjärrvärme: Som vi skrev förra gången kommer Eon att höja avgiften mot oss med 15%. I ett led att spara energi har vi i föreningen bytt termostaterna på alla element i publika utrymmen.

Vattenrenare: Vi har installerat en vattenrenare i vår undercentral. Den kommer rena vattnet som cirkulerar i våra element och göra att det blir bättre flöden i dem samt att man inte kommer behöva lufta elementen.

Lokaler: Det finns några lediga lokaler igen i föreningen. Är ni intresserade av att hyra eller känner någon som vill får ni väldigt gärna höra av er till styrelsen eller vår förvaltare Egeryds.

Solceller: Arbetet med att ta in offerter pågår.

Slutbesiktning av balkongerna slutförd! Där vi hittade garantiåtgärder, så blir ni kontaktade.

Varje lägenhet har fått tre (3) nycklar som är det antal som alltid ska följa lägenheten. Har ni flera så vill vi vid försäljning få in övertaligt antal nycklar till styrelsen för avaktivering! Om inte köpare är i behov av dessa. Borttappade nycklar måste omedelbart anmälas till styrelse för avaktivering.

Garagen ska man hålla rent och inte använda som förråd! Se kontrakt vad som gäller! Tänk även det ni lämnar kvar i bilen. Föreningen har inget ansvar för fordonet i garaget det är fordonsförsäkring som gäller. Det börjar nu bli den tiden på året som möss och råttor börjar på att leta sig in. Föreningen har vidtagit åtgärder som att montera musband samt placerat ut musfällor på rekommendation av Anticimex.

Stämman har genomförts! Årsredovisningen kommer inom kort på hemsidan under fliken: Om föreningen – Ekonomi

Påminnelse att vi har källsortering i föreningen!

Tänk på att spara energi!