Styrelseinfo – April

Denna information är samma som vi i styrelsen delade ut i era brevlådor igår. Vi lägger upp den här också utifall någon inte är på plats eller hyr ut sin lägenhet i andrahand.

Vi på Egeryds har under våren genomfört ett byte av fastighetssystem som innebär vissa mindre förändringar.

Kopplat till avier så har ni tidigare fått 3 avier varje kvartal, numera kommer ni få en avi varje månad där ni som medlemmar har möjlighet att ändra leveransmetod av dessa.

Avier kommer att levereras på samma sätt som tidigare i nuläget och på sikt kommer det komma ut info kring andra leveransmetoder av era avier.

Ni som redan ändrat till autogiro alternativt epost-faktura kommer få avierna enligt tidigare önskemål.

Mer info kommer och har ni frågar är ni välkomna att maila till ekonomiskforvaltning@egeryds.se.

Styrelseinfo – Mars

Här kommer en liten rapport från oss i Styrelsen.

Eltariffer: Eltariff för mars är oförändrad.

Hyresavier: Som ni kanske märkt så har det varit problem med hyresavier från Egeryds beroende på att dom byter ekonomisystem. När avierna kommer så kontrollera att allt är rätt! Om inte kontakta Egeryds!

Det kommer även att skickas ut en inbjudan till en ny portal som finns på Egeryds hemsida där ni får en egen sida, den heter Pigello. Läs mera på Egeryds hemsida.

Lokaler: Det finns några lediga lokaler igen i föreningen. Är ni intresserade av att hyra eller känner någon som vill får ni väldigt gärna höra av er till styrelsen eller vår förvaltare Egeryds.

Solceller: Arbetet är pausat för tillfället! Vi måste prioritera våra avloppsrör från lägenheterna! Så nu pågår det arbete med att ta in offerter på lining av rören! Dom är i så dåligt skick att VOAV inte kan spola en gång till.

Ventilation: Vi kommer även under våren att göra en översyn av ventilationen i lägenheterna. Mera info kommer i era brevlådor när det kommer att ske.

Styrelsearbete: Vi har en person som slutar i Styrelsen så är ni intresserade av att vara med får ni gärna kontakta oss i Styrelsen så kan vi berätta för er hur det är. Det är suppleanter som det rör i första hand. Vill ni vara med och påverka samt vara med i ett skönt gäng får ni väldigt gärna kontakta oss.

Påminnelse att vi har källsortering i föreningen!

Tänk på att spara energi!