Styrelseinfo – Mars

Här kommer en liten rapport från oss i Styrelsen.

Eltariffer: Eltariff för mars är oförändrad.

Hyresavier: Som ni kanske märkt så har det varit problem med hyresavier från Egeryds beroende på att dom byter ekonomisystem. När avierna kommer så kontrollera att allt är rätt! Om inte kontakta Egeryds!

Det kommer även att skickas ut en inbjudan till en ny portal som finns på Egeryds hemsida där ni får en egen sida, den heter Pigello. Läs mera på Egeryds hemsida.

Lokaler: Det finns några lediga lokaler igen i föreningen. Är ni intresserade av att hyra eller känner någon som vill får ni väldigt gärna höra av er till styrelsen eller vår förvaltare Egeryds.

Solceller: Arbetet är pausat för tillfället! Vi måste prioritera våra avloppsrör från lägenheterna! Så nu pågår det arbete med att ta in offerter på lining av rören! Dom är i så dåligt skick att VOAV inte kan spola en gång till.

Ventilation: Vi kommer även under våren att göra en översyn av ventilationen i lägenheterna. Mera info kommer i era brevlådor när det kommer att ske.

Styrelsearbete: Vi har en person som slutar i Styrelsen så är ni intresserade av att vara med får ni gärna kontakta oss i Styrelsen så kan vi berätta för er hur det är. Det är suppleanter som det rör i första hand. Vill ni vara med och påverka samt vara med i ett skönt gäng får ni väldigt gärna kontakta oss.

Påminnelse att vi har källsortering i föreningen!

Tänk på att spara energi!

Posted in Uncategorized.