Styrelseinfo – Maj

Här kommer en liten rapport från oss i styrelsen.

Eltariffer: Eltariff för maj! Lägenhetstariff 1,95 inkl moms. Laddstolpe 2,30 inkl moms.

Som ni kanske märkt så är det fortfarande problem med månadsavierna! Det bästa är att anmäla sin e-postadress till ekonomiskforvalting@egeryds.se

Då kommer ni att få avierna på e-post!  Vill ni även använda er av autogiro så finns ett formulär för det att hämta på vår hemsida under fliken blanketter. Blanketter – Brf Staven

För att föreningen ska få ett bättre kassaflöde måste vi ta betalt för innestående eltariffer! På juni avin aviserades februari och mars! På avin för juli kommer april och maj att aviseras.

Lokaler: Det finns några lediga lokaler igen i föreningen. Är ni intresserade av att hyra eller känner någon som vill får ni väldigt gärna höra av er till styrelsen eller vår förvaltare Egeryds.

Vi måste prioritera våra avloppsrör från lägenheterna! Vi i styrelsen har tagit in offert från ett antal leverantörer och dessa är nu granskade. Styrelsen beslutar om vilken leverantör som skall få jobbet nästa möte! Mer info kommer!

Styrelsearbete: Vi söker fortfarande en person till styrelsen! Är ni intresserade av att vara med får ni gärna kontakta oss i Styrelsen så kan vi berätta för er hur det är att vara med i Styrelse. Det är suppleanter som det rör i första hand. Vill ni vara med och påverka samt vara med i ett skönt gäng får ni väldigt gärna kontakta oss.

Det är väldigt trevligt att ni använder våra grillplatser samt pergolor! Men flyttar ni möbler mellan innergårdarna så se till att bära tillbaka det ni lånat! Städa efter er! Tänk på källsortering! Vik även ihop kartonger!

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *