Styrelseinfo – Juli

Eltariffer

Lägenhetsel: Oförändrad

Laddstolpe: Oförändrad

Hyresavier

Vill ni inte ha avierna i er brevlåda så vill vi tipsa om att ni kan anmäla er e-postadress till ekonomiskforvaltning@egeryds.se

Då kommer ni att få avierna på e-post!

Vill ni även använda er av autogiro så finns ett formulär för det att hämta på vår hemsida under fliken blanketter. Blanketter – Brf Staven

Frågor angående avier? Kontakta Egeryds 019–181818 eller e-postadressen ovan!

Info relining av avloppsstammar

Upphandlingen av kontraktet för renlining av våra avloppsstammar är klart och vi har valt en entreprenör som skall utföra jobbet hos oss.

Detta är ett omfattande projekt som kommer få inverkan på samtliga lägenheter! Även vind- och källarförråden påverkas. Vissa lokaler som hyrs av medlemmar samt externa hyresgäster blir även de påverkade. Relingen av avloppsstammarna sker mellan vindsbjälklag och källartak. Även anslutningar till kök och toalett påverkas.

Projektet börjar i oktober! Mer detaljerad information kommer samt ett medlemsmöte kommer att hållas i början av september.

Där kan ni ställa frågor direkt till entreprenören! Se bifoga info! Informationsblad

Lokaler

Det finns några lediga lokaler igen i föreningen. Är ni intresserade av att hyra eller känner någon som vill får ni väldigt gärna höra av er till styrelsen eller vår förvaltare Egeryds.

Styrelsearbete

Vi söker fortfarande en person till styrelsen! Är ni intresserade av att vara med får ni gärna kontakta oss i Styrelsen så kan vi berätta för er hur det är att vara med i Styrelse. Det är suppleanter som det rör i första hand. Vill ni vara med och påverka samt vara med i ett skönt gäng får ni väldigt gärna kontakta oss.

Övrigt

Det är väldigt trevligt att ni använder våra grillplatser samt pergolor!

Men flyttar ni möbler mellan innergårdarna så se till att bära tillbaka det ni lånat!

Städa efter er!

Tänk på källsortering!

Vik även ihop kartonger! Det blir dyrt att transportera luft!

Mvh Styrelsen

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *