Bokning

Tvättstuga

BOKNINGSLÄNK

Efter inloggning visar skärmen en översikt för den aktuella veckan och det aktuella bokningsobjektet. Veckan som visas kan bytas med pilarna i övre delen av fönstret och bokningsobjektet som visas väljs i den vänstra delen av fönstret.

Ett pass bokas eller avbokas genom att klicka på det och därefter bekräfta valet. Under Mina bokningar finns en översikt av alla bokade pass.

Grönt Passet är ledigt. Orange Passet är bokat av dig. Vit Passet är bokat av någon annan. GRÅ Maximum antal bokningsbara pass är gjorda för perioden.

Objektet Tvättstuga kan totalt bokas 3 gånger på 1 dag. 3 pass kan vara bokade åt gången och kan bokas upp till 31 dagar i förväg.

Objektet Grovtvätt kan totalt bokas 3 gånger på 3 dagar. 3 pass kan vara bokade åt gången och kan bokas upp till 31 dagar i förväg.

Objektet Relax kan totalt bokas 2 gånger på 31 dagar. 1 pass kan vara bokat åt gången och kan bokas upp till 31 dagar i förväg.

Under det bokade passet används taggen i nyckeln på läsaren för att låsa upp dörren in till relaxen.

Inloggning till bokningstavlor

Inloggning görs med avläsning av den blåa markeringen på nyckel vid symbolen på bokningstavlan, varpå bokningssidan automatiskt öppnas.

Inloggning till internetbokning

För att aktivera internetbokning gå till tavlan och logga in. Tryck på inställningar sedan ändra epost, skriv sedan in er epost och tryck på OK. Tryck på inställningar igen sedan ändra lösenordet, skriv in ett lösenord minst 4 tecken och en bokstav tryck sedan på OK. Tryck på länken nedan och logga sedan in med användarnamn och lösenord.

 

Föreningslokal

Vår föreningslokal finns i källaren runt hörnet från Restalundsvägen 77. Där finns en övernattningslokal med kök, badrum, övernattningsmöjligheter för fyra personer samt en vardagsrumsdel.

Bokning av lokalen görs antingen via bokningstavlorna utanför tvättstugorna eller via länken ovan. Priset för en bokning är 300 kr/natt.

Betalning för lokalen sker via Swish till nummer: 123-323 27 09

För att nyttjandet av lokalen ska fungera på bästa sätt är det viktigt att samtliga användare följer nedanstående ordningsregler. Den som hyr lägenheten är därför SKYLDIG att sätta sig in i dessa ordningsregler.

Tidigaste incheckning är klockan 14:00

  1. Kontrollera direkt vid incheckning att föregående gäst har lämnat lokalen i städat skick enligt städanvisningar nedan. Kontakta styrelsen om du har något att anmärka på innan du tar rummet i bruk.
  2. Lakan, handdukar, extrasäng m.m. står medlemmen/gästen själv för. Täcken och kuddar finns. Toalettpapper och pappershanddukar finns.
  3. Kom ihåg att samma regler gäller här som i din lägenhet, det ska vara tyst efter klockan 22:00.
  4. Husdjur, levande ljus och rökning är inte tillåtna.
  5. Lägenheten disponeras fram till klockan 13.59.

Viktigt!  Betalning måste ske i förskott.

Lägenheten ska vara städad efter användning. Om städning inte utförts fullständigt debiteras medlemmen som står för bokningen med hela kostnaden för anlitad städfirmas räkning. Vid åverkan på lägenheten kommer vi att debitera medlemmen hela kostnaden för återställandet.

 

Relax

Vår relaxavdelning med bastu, bubbelpool och solarium kan också bokas via detta system. Depositionsavgift 500 kr Swishas till nummer 123-323 27 09. Kontakta därefter ansvariga personer för att aktivera taggen på er lägenhetsnyckel.